The Write Partner en route!

Voor het geval dat je denkt dat ik de hele dag achter een beeldscherm zit.
Stukjes schrijven.

Da’s namelijk niet waar.

Want ik heb TWEE beeldschermen. En ik heb Pomodori (de tomatotimer) die me eraan herinnert om geregeld op te staan.

Even zonder gekheid: ik vind het heel belangrijk om te zien wat mijn opdrachtgevers doen. En ik snuif graag een stukje bedrijfscultuur op.

En daarom was ik pas weer ‘en route’. Niet om ook daar op een stoel te bivakkeren maar om rond te lopen op het kantoor, in de werkplaats en op het bedrijventerrein. Om medewerkers te spreken en vakmanschap te zien.

Ge-wel-dig.

Schakel je mij in voor je website, nieuwsbrief en / of social media posts, maak dan een middagje vrij, net zoals deze opdrachtgever deed, en laat alle ins en outs zien van je bedrijf. Je gaat het gegarandeerd terugzien in de teksten!