Voor wie?

Ik schrijf voor bedrijven en bureaus die dat zelf niet kunnen of willen. De ‘Over ons’ pagina bijvoorbeeld, of een hele websitetekst. Een artikel in een vakblad of een brochure. Ik herschrijf ook teksten.

Wat heb jij nodig?

Het gaat erom wat jij nodig hebt. En pas als jij meer wilt, gaan we dat ook doen. Als we een klik hebben natuurlijk.

Wanneer ben jij tevreden?

Vrijwel alles kan je door mij laten schrijven. Want ik ben al sinds 2007 tekstschrijvert en heb vanalles geschreven voor verschillende bedrijven. En dan waren ze om allerlei redenen tevreden:

  • ‘Nieuwsbrief verstuurd, lead binnen!’ (RUSCH)
  • ‘Da’s lekker snel!’ (die hoor ik geregeld)
  • ‘Ik krijg kippenvel van je tekst’ (Redenko)

Niet voor seo-teksten of ICT stuff

Soms is er ook geklaag hoor. En om die reden schrijf ik (voorlopig) geen opinieartikelen, ‘harde’ seo-teksten en teksten over ICT.  Found out the hard way… Het is blijkbaar mijn ding niet, punt.

Wel als je nog geen idee hebt hoe of wat

Het is geen probleem als je nog niet goed weet waar je heen wilt met je verhaal. Zo kreeg ik pas deze aanvraag:

wij zijn bezig met het ontwikkelen van een theorie die bedrijven zou moeten aanspraken en aansporen om samen te gaan werken om (…) transities te bereiken. Onderdeel daarvan is het ontwikkelen van een flyer voor bedrijven en corporaties. Kan jij ons hierbij helpen?’

Ja dus! Want ik zet geregeld theorie om naar praktijk. Deed ik onder andere voor TNO. En dat is me toch leuk en dankbaar werk! Want ik ben gek op uitspitten en taaie woorden omzetten naar heldere taal :-).

Als het klikt…

Dan werk ik graag vaker of langer voor je. Maar alleen als ik the Write Partner voor je ben. En andersom!

Kennismaken? 

Graag! Stuur me een mailtje voor een afspraak sonja@thewritepartner.nl of bel 06 516 86 516. Zoomen en ‘Teams-meeten’ kan natuurlijk ook.