Voeg es wat poëzie toe

Vandaag haalt zijn handen van het stuur, gaat voorbij de dode hoek van de gedachten.

Niet echt een zin voor in een flyer of nieuwsbrief, toch?

Zal ik eens een geheimpje verklappen?

Ik schrijf al sinds 2007 teksten voor het (technisch) mkb en minstens zo lang poëzie. En dat leidt tot leuke dingen! Want onlangs kwamen drie van mijn gedichten op een gedeelde eerste en tweede plaats bij een landelijke dichtwedstrijd. Daar ben ik stiekem best trots op want er waren 247 inzendingen.

Blij met de nominaties van mijn gedichten! 🙂

Hier het commentaar van de jury:

‘fascinerend en mooi verwoord’

een gedicht met een wonderlijke verbeelding en verwarrend perspectief waardoor ik het graag blijf herlezen’.

Maar goed, wat heb jij aan deze info?

Gedichten schrijven is creatief zijn. Andere invalshoeken kiezen. Gebaande paden mijden. Opvallen dus. In woordkeus, in toon en in vorm. En raken.

Laat dat nu ook toepasbaar zijn op ‘profi’ teksten.

Misschien hebben jouw teksten een beetje schwung nodig. Een pakkende metafoor op zijn minst. Of ben je op zoek naar een bloemrijk geschreven verhaal waarmee je opvalt tussen jouw concurrenten. Maar ja, hoe schrijf je dat?

Daar is kennis van taal, creativiteit én lef voor nodig.

Ik kan je 1 ding zeggen: saaie teksten zijn er al genoeg.

Durf jij het aan om ‘a wee bit of poetry’ los te laten op jouw tekst?
Ik help je met alle plezier! Mail me eens of bel me: 06 516 86 516.

Enne… hier dan het winnende gedicht: