Vernieuwde website online!

Met dank aan Ralph Mol van MID, die het engelengeduld had om me door WordPress te loodsen en nooit te beroerd was om me van advies te voorzien. De fotografie is gedaan door Christian Keijsers van Christian Keijsers Fotografie. Met tafel, bureaustoel en allerlei attributen op de achterbank reisden we samen door het land naar passende locaties.

Waarom?
Toen ik mijn tekstbureau startte in 2007, schreef ik voornamelijk artikelen voor vakbladen en relatiemagazines. Inmiddels houd ik me veel meer bezig met inhoudelijke content voor bedrijven. Ik schrijf steeds meer van binnenuit. Waar sta jij voor als bedrijf? Welke informatie ondersteunt jouw boodschap en welke niet? Vaak ga ik samen met jou terug naar die kern. Alleen zo kan ik achter de teksten staan die ik maak en gaan jouw nieuwe teksten lang mee.

Lees meer
Bekijk op je gemak mijn portfolio en kijk of deze bij jouw doelstelling past. Stel gerust je vragen, ik help je graag. Lees mijn blogs en kom te weten wie de persoon is achter tekstbureau the Write Partner en wat je van me kunt verwachten.

Meer weten?
Wil je kennismaken of meer weten over mijn diensten? Neem dan gerust contact met mij op.