Tijd om oudoe te zeggen

Opdrachten komen en gaan als je zzp’er bent. En soms kies je ervoor om zelf te gaan.

Dat deed ik pas bij Proef Streekproducten, het blad over streekproducten uit de regio #Waterpoort. Een mooi initiatief waar ik graag voor schreef. Maar de (tekst)ambities en doelen die ik heb, kan ik er niet helemaal kwijt. Reden voor mij om na vier edities afscheid te nemen. Een beetje treurig is dat wel, maar treuriger zou ik worden als ik mijn eigen paadje niet bleef volgen.

Jeroen de VriesAnita BoskerMarly Mulders, tekstmaatje 🙂 Hilde Roemers en Tjebbe Will bedankt voor de samenwerking en heel veel succes met Proef!

P.S. Proef nummer 4 is net uit! Je vindt hem bij boerderijwinkels, VVV’s en restaurants in #BergenopZoom#Ettenleur#GoereeOverflakkee#Halderberge#Moerdijk#Roosendaal#Steenbergen#Tholen en #Woensdrecht.