Over de kosten van een tekstschrijver zoals ik?

Daar schrik je niet van.

Tenminste, als je (technisch) mkb’er bent, een zzp’er met bezigheden a la mediator of een enthousiaste zzp’er die het er gewoon voor over heeft.

Ieder zijn vak en zo ook het mijne.

En ik weet zo onderhand hoe waardevol het is als je een professionele tekstschrijver inschakelt die…

  1. jou dat #@%$ schrijfwerk uit handen neemt
  2. zó makkelijk een sociale media post schrijft dat je denkt: hoe is het mogelijk? (en er ook de juiste plaatjes bij vindt)
  3. af en toe iets adviseert en dingen signaleert op je site, bedrijfspagina of op je LinkedIn-profiel waarvan je denkt: oh jee, nee, dat kan echt niet langer zo…
Have fun (maar link het nevernooitniet aan je zakelijke account)

Je weet gewoon dat het goed zit als je mij, freelance tekstschrijver met meer dan 10 jaar redactie- en schrijfervaring , inschakelt. Geen gezeur, tekst op tijd af en je schakelt me in wanneer jij ‘next level’ tekst nodig hebt.

Hoeveel dat kost? Dat spreken we samen af.

Als je het mij vraagt, dan spreken we een vast bedrag per maand af. Hiervoor schrijf of redigeer ik je websitetekst, nieuwsbrieven, nieuwsberichten en / of social media posts. Komen we uit op een uurtarief, bijvoorbeeld omdat je nog niet helemaal helder hebt wat je wilt? Dan ben ik een stuk goedkoper dan een advocaat en een stukkie duurder dan een tegelzetter.

Meer weten? Neem gewoon contact met me op (ik zal de teller niet aanzetten 😉 )