Nerdy, I love it!

Wat taaiere informatie leuk over de bühne brengen. Ik vond altijd dat je een beetje nerdy moest zijn om dat leuk te vinden. De waarheid is dat ik tot die categorie behoor.

Instinker
Ok, dat toegeven had wat tijd nodig. Maar inmiddels heb ik het volledig van mezelf geaccepteerd ;-). Ik vond, en vind, het  gewoon heel erg leuk om van ondefinieerbare maar o zo interessante brei een slagroomtaart met kers te maken. Dat ondefinieerbare is overigens wat overdreven hoor. Insiders begrijpen vaak heel goed waar het over gaat. Zij zijn bekend met de inhoud. Maar dat is ook meteen de instinker. Want dan maak je een ontzettend gave toepassing voor de bouw bijvoorbeeld, en snapt maar de helft van je doelgroep waar het over gaat.

Smaak en smoel
Kijk, en dan ga ik graag aan de slag! Ik pak de ingrediënten die smaak en smoel geven. Daarmee ga ik net zo lang mixen en mengen totdat er een smakelijke creatie ontstaat. Is er een vormgever nodig, dan haal ik die er bij. Byzonder Ontwerp en Zijn Ontwerp, twee supervormgevers, zitten tegenover mij aan het bureau dus die stap is zo gemaakt.

Heb jij ook zin in een mooie taart met kers? Laat het me weten! Voor jou trek ik al mijn kookkunsten uit de kast! 🙂