Samenwerken vanuit kantoor

Samenwerken vanuit kantoor

Zo werk je nog vanuit huis en zo zit je met drie andere creatieve professionals in een prachtig kantoor in het hartje van Bergen op Zoom. Waarom bevalt dit zo goed, ook al heb ik geen kat meer om me heen en kijk ik niet meer uit op een mooie tuin en heerlijke groene bomen?

Zo werk je nog vanuit huis en zo zit je met drie andere creatieve professionals in een prachtig kantoor in het hartje van Bergen op Zoom. Waarom bevalt dit zo goed, ook al heb ik geen kat meer om me heen en kijk ik niet meer uit op een mooie tuin en heerlijke groene bomen?

  • Het geeft energie. Werk is werk en thuis is thuis. Het is erg fijn om de deur dicht te kunnen doen en wasjes en andere dingen te laten voor wat ze zijn. Om te kunnen zeggen: tot morgen!
  • Het is gemakkelijk netwerken. Ondernemers die hier ook ruimte huren, lopen binnen. Bekenden van mijn ‘collega’s’ komen een praatje maken. Links zijn zo gelegd, connecties zo gemaakt.

Wil je langskomen? App of bel even of kom gewoon langs!

P.S. Enne… geen zorgen over vereenzaamde huisdieren hoor! Mijn kat krijgt heel veel knuffels, kattensnoepjes en kusjes 😉