Polygon Nederland

Polygon is de eerste klimaatneutraal gegarandeerde schadehersteller van Nederland. Het herstellen van waterschade en schade door brand  gebeurt in opdracht van huiseigenaren, bedrijven, overheden en verzekeraars. Technische reconditionering (TR) is een van de diensten van Polygon. Het is het werk van specialisten. Met ondersteuning van de juiste techniek brengen zij machines en apparaten met waterschade of schade door brand terug in de oude staat. Hierdoor kunnen particulieren en bedrijven weer rekenen op werkende apparatuur.

Wat is technische reconditionering? Hoe werken onze technisch experts? Wanneer is TR de juiste oplossing? Deze informatie wilde Polygon in een nieuwe brochure plaatsen. De brochuretekst moest inhoudelijk zijn en tegelijkertijd vlot geschreven. De marketing & communicatie afdeling was echter erg druk. Daarom ging een van de medewerkers op zoek naar een externe tekstschrijver. Het moest een tekstbureau zijn met ervaring in aantrekkelijk schrijven over technische onderwerpen.

Via internet kwam Polygon uit bij the Write Partner. Een kennismaking volgde en al snel startte de samenwerking.

Polygon had veel informatie over technische reconditionering. Maar deze was verouderd en niet compleet. Het samenstellen van de brochuretekst gebeurde via interviews met de technisch specialist TR en de operationeel manager. Ook kregen zij advies over de indeling van de brochure. Zo was de introductie van Polygon als organisatie in de aanvankelijke opzet erg kort. Terwijl tijdens het intake gesprek bleek dat verdere profilering van Polygon belangrijk was. Samen bepaalden we de kernwoorden waarmee dit moest gebeuren. Ook was het noodzakelijk om informatie te selecteren. Niet alles bleek onder technische reconditionering te vallen.

Het eindresultaat is een stevige brochure met een heldere omschrijving van Polygon Nederland, uitleg over technische reconditionering en actuele customer cases die dit illustreren, en wat klanten daarin van Polygon mogen verwachten.

 

brochure Polygon Nederland