artikel in de lokale krant

Een artikel voor een lokale krant maak jij zelf. Zodat je zelf de inhoud kunt bepalen. Hoe? Door in gesprek te gaan met een tekstschrijver. Jij vertelt en zij schrijft. Jouw professionele artikel is in no time klaar. Publiceren maar! Tekstbureau the Write Partner heeft jarenlange redactie ervaring. Dus laat jouw opdracht maar komen!

lokaal magazine

Lokale producten promoten? Dat doe je met een lokaal magazine! Natuurlijk is het redactieteam ook uit de buurt. Hoe leuk is dat? De regio kent ons en wij kennen de regio!

Polygon Nederland

Kost veel tijd hoor, een brochuretekst schrijven! Laat het lekker over aan een tekstbureau. Deed Polygon Nederland ook. En blij dat ze waren (referentie gezien op mijn LinkedIn-pagina?)

Examenservices

Teksten op A1-, A2, B1- en B2-niveau? Kom maar op! In opdracht van uitvoeringsorganisatie Examenservices ontwikkelde ik heel veel mbo-examens lezen en luisteren. Dus wie wil jij bereiken? Laat mij de juiste woorden kiezen. Eitje!

Cargill

Wil je dat ik mantelpakjes of stropdassen interview? Of zal ik een fabriekshal ingaan om te reporten? Zeg het maar! Cargill en TNO kennen mij als tekstschrijver voor hun personeelsblad. Kannie wachten om mooie artikelen te maken over jouw projecten, nieuws, medewerkers en beleid!

TNO

Vooruitgang, laat het de wereld weten! En ik? Ik draag er graag mijn steentje aan bij. Interviewen en schrijven voor het online magazine TNO Time. Want innovatie, dat moet je delen!